Krisekommune med beste resultat på 20 år

Resultatbørsen. Kommunen med Norges største oppsamlete underskudd fikk et netto driftsresultat på over 100 millioner kroner i fjor, ifølge de ureviderte tallene.

Halden har lenge vært kjent som den kommunen i landet med størst oppsamlet underskudd, målt i kroner.

Nå er kommunen på god vei mot å rette opp balansen, etter et netto driftsresultat på 4,5 prosent, ifølge urevidert regnskap. Det er det beste siden 1998, viser historiske tall Kommunal Rapport har hentet ut fra Statistisk sentralbyrå.

Lese mer?

Jeg er abonnent

Jeg er ikke abonnent

Bli abonnent

Spørsmål? Kontakt oss på redaksjon@kommunal-rapport.no

Flere artikler om

Delta i debatten

Vi setter stor pris på at du deler ny kunnskap, dine egne erfaringer og diskuterer med oss og andre lesere. Du må bruke ditt fulle navn for å delta i debattene. Debatten vil bli moderert i tråd med de presseetiske regler. Modereringen skjer i etterkant av publiseringen.