Storkommune med beste resultat på ti år

Resultatbørsen. Disposisjonsfondet er bygget kraftig opp på de tre siste årene – nær 10 prosent av omsetningen.
Økonomien i Skien er langt bedre enn for få år siden, ifølge de ureviderte regnskapstallene. Foto: Joakim S. Enger

Skien kommune hadde et netto driftsresultat på knapt 155 millioner kroner i fjor, ifølge det ureviderte regnskapet som kommunen har sendt til Kommunal Rapport. Driftsmarginen på 3,9 prosent er den beste siden 2006.

Lese mer?

Jeg er abonnent

Jeg er ikke abonnent

Bli abonnent

Spørsmål? Kontakt oss på redaksjon@kommunal-rapport.no

Flere artikler om

Delta i debatten

Vi setter stor pris på at du deler ny kunnskap, dine egne erfaringer og diskuterer med oss og andre lesere. Du må bruke ditt fulle navn for å delta i debattene. Debatten vil bli moderert i tråd med de presseetiske regler. Modereringen skjer i etterkant av publiseringen.