Solid margin for femte år på rad

Resultatbørsen. Skien fortsetter å bygge buffer i form av disposisjonsfond.
Ordfører i Skien Hedda Foss Five (Ap) kan registrere at kommunen har en helt annen økonomisk stilling nå enn for fire år siden. Arkivfoto: Joakim S. Enger

Skien gikk med et klart overskudd på driften i fjor, ifølge regnskapet som nå er oversendt til revisjonen. Driftsoverskuddet er på 2 prosent av brutto inntekter, ifølge tallene Kommunal Rapport har mottatt fra kommunen. Staten og KS anbefaler at en normalkommune bør ha en driftsmargin på 1,75 prosent for å ha en sunn økonomi. Skien ligger altså litt over det anbefalte nivået.

Lese mer?

Jeg er abonnent

Jeg er ikke abonnent

Bli abonnent

Spørsmål? Kontakt oss på redaksjon@kommunal-rapport.no

Flere artikler om

Delta i debatten

Vi setter stor pris på at du deler ny kunnskap, dine egne erfaringer og diskuterer med oss og andre lesere. Du må bruke ditt fulle navn for å delta i debattene. Debatten vil bli moderert i tråd med de presseetiske regler. Modereringen skjer i etterkant av publiseringen.