Svakeste resultat på fire år i Sarpsborg

Resultatbørsen. Bykommunen i Østfold driver nærmest i null i et år med små investeringer, men økende driftsutgifter.
Regnskapet viser utgifter i investeringsregnskapet på 366 millioner kroner, noe som utgjør 8,6 prosent av brutto inntekter i Sarpsborg. Investeringene i Kommune-Norge samlet ligger normalt på rundt 15 prosent av de årlige inntektene. Foto: Kvikk, Wikimedia Commons.

I 2018 gikk Sarpsborg så vidt i pluss på driften, ifølge det ureviderte regnskapet som Kommunal Rapport har mottatt. Netto driftsresultat ble på 0,6 prosent av driftsinntektene. Det er ventet at Kommune-Norge samlet vil levere langt bedre resultater enn dette.

Netto driftsresultat utgjør 26 millioner kroner. I 2017 var driftsresultatet på 80 millioner kroner.  

Lese mer?

Jeg er abonnent

Jeg er ikke abonnent

Bli abonnent

Spørsmål? Kontakt oss på redaksjon@kommunal-rapport.no

Flere artikler om

Delta i debatten

Vi setter stor pris på at du deler ny kunnskap, dine egne erfaringer og diskuterer med oss og andre lesere. Du må bruke ditt fulle navn for å delta i debattene. Debatten vil bli moderert i tråd med de presseetiske regler. Modereringen skjer i etterkant av publiseringen.