KS-topp kaller Frp-krav om bompenger «uhyre pussig»

Samferdsel. – Hvis Frp på ramme alvor mener at kommuner skal nedprioritere eldreomsorg eller skoler til fordel for større egenandel til bypakker, så er det oppsiktsvekkende, sier direktør Helge Eide i KS.
Områdedirektør for interessepolitikk Helge Eide i KS reagerer på nye krav fra Frp om bompenger. Arkivfoto: Patrick da Silva Sæther

Regjeringspartiene er nå i gang med å forhandle om kravene om bompenger som sentralstyret i Frp vedtok forrige uke.

Områdedirektør for interessepolitikk, Helge Eide, i KS sier at diskusjonen om bompenger og areal- og transportpakker rundt byområder som nå foregår, ikke er behandlet politisk i KS, og at han derfor ikke har noen generell mening om kravene til Frp.

Lese mer?

Jeg er abonnent

Jeg er ikke abonnent

Bli abonnent

Spørsmål? Kontakt oss på redaksjon@kommunal-rapport.no

Flere artikler om

Delta i debatten

Vi setter stor pris på at du deler ny kunnskap, dine egne erfaringer og diskuterer med oss og andre lesere. Du må bruke ditt fulle navn for å delta i debattene. Debatten vil bli moderert i tråd med de presseetiske regler. Modereringen skjer i etterkant av publiseringen.