Ap og Sp: Løftebrudd om togstasjoner

Samferdsel. Regjeringen kan ikke løpe fra løftene om å plassere togstasjoner på Østlandet i byene, mener Ap og Sp, som ber samferdselsministeren oppklare jernbanedirektørens utspill.   
Sverre Myrli, Aps samferdselspolitiske talsperson, mener samferdselsminister Jon Georg Dale (Frp) må avklare hva som er regjeringens politikk for InterCity-utbygingen. Foto: Bernt Sønvisen/Ap

Jernbanedirektør Kirsti Slotsvik vil spare penger på å legge planlagte togstasjoner utenfor byene på Østlandet, stikk i strid med tidligere signaler. 

– Hvis disse jernbanestasjonene på Østlandet ikke blir bygget som forutsatt, er det brudd på alle løfter og forutsetninger, mener Sverre Myrli, samferdselspolitisk talsperson for Arbeiderpartiet på Stortinget.

Lese mer?

Jeg er abonnent

Jeg er ikke abonnent

Bli abonnent

Spørsmål? Kontakt oss på redaksjon@kommunal-rapport.no

Flere artikler om
Emner

Delta i debatten

Vi setter stor pris på at du deler ny kunnskap, dine egne erfaringer og diskuterer med oss og andre lesere. Du må bruke ditt fulle navn for å delta i debattene. Debatten vil bli moderert i tråd med de presseetiske regler. Modereringen skjer i etterkant av publiseringen.