Anbefaler et frivillig 11. skoleår

Skole. Silje Lie Lantz (16) tar et ekstra skoleår i Drammen før hun begynner på videregående. Kunnskapsministeren mener flere kommuner bør følge etter Drammen. 

– Det er viktig å tette kunnskapshull og gi elevene tilpasset opplæring og kompetanse slik at de faktisk kan gjennomføre videregående skole. Da er tiltaket i Drammen et godt eksempel, sier kunnskapsminister Jan Tore Sanner (H).

– Er ikke et 11. skoleår en fallitterklæring for det norske idealet om enhetsskolen?

Lese mer?

Jeg er abonnent

Jeg er ikke abonnent

Bli abonnent

Spørsmål? Kontakt oss på redaksjon@kommunal-rapport.no

Flere artikler om

Delta i debatten

Vi setter stor pris på at du deler ny kunnskap, dine egne erfaringer og diskuterer med oss og andre lesere. Du må bruke ditt fulle navn for å delta i debattene. Debatten vil bli moderert i tråd med de presseetiske regler. Modereringen skjer i etterkant av publiseringen.