– Må beklage lærervold fire år etterpå

Skole. Kontrollutvalget i Skodje forutsetter at familien til en elev som ble utsatt for vold fra en lærer i 2011, omsider får en beklagelse.
– Det vil jeg slett ikke kommentere, sier ordfører Terje Vadset (Frp) om at foreldrene til eleven som ble utsatt for lærervold høsten 2011, ennå ikke har fått noen skriftlig beklagelse. Arkivfoto: Magnus K. Bjørke

Nesten fire år er gått etter hendelsen, som førte til at eleven ble påført «betydelige» skader i skoletiden. Fortsatt har eleven og dennes foreldre ikke mottatt noen skriftlig beklagelse fra skolens ledelse. Det framgår av et vedtak i kontrollutvalget i Skodje mandag.

– Det er trasig at saken har gått over så mange år. Den skulle vært parkert tidligere, sier kontrollutvalgets leder Vigdis T. Bye (Uavhengig) til Kommunal-Rapport.no.

Lese mer?

Jeg er abonnent

Jeg er ikke abonnent

Bli abonnent

Spørsmål? Kontakt oss på redaksjon@kommunal-rapport.no

Flere artikler om

Delta i debatten

Vi setter stor pris på at du deler ny kunnskap, dine egne erfaringer og diskuterer med oss og andre lesere. Du må bruke ditt fulle navn for å delta i debattene. Debatten vil bli moderert i tråd med de presseetiske regler. Modereringen skjer i etterkant av publiseringen.