Store forskjeller i andelen læreplasser

Skole. Få dager før skolestart, er det store forskjeller mellom fylkene når det gjelder læreplass.

Oslo, som i fjor lå på topp når det gjaldt læreplasser, ligger foreløpig på bunn for de ti fylkene som har svart på Kommunal Rapports rundspørring om andelen læreplasser per 1. august. Tallene gjelder søkere både med og uten ungdomsrett

– Det er viktig å påpeke at tallene vil endre seg betydelig de neste ukene, sier fagopplæringssjef Bente Fredheim i Oslo kommune.

Lese mer?

Jeg er abonnent

Jeg er ikke abonnent

Bli abonnent

Spørsmål? Kontakt oss på redaksjon@kommunal-rapport.no

Flere artikler om
Emner

Delta i debatten

Vi setter stor pris på at du deler ny kunnskap, dine egne erfaringer og diskuterer med oss og andre lesere. Du må bruke ditt fulle navn for å delta i debattene. Debatten vil bli moderert i tråd med de presseetiske regler. Modereringen skjer i etterkant av publiseringen.