Nytt nasjonalt nettsted for elevombudene

Skole. Det nye nettstedet skal gjøre det enklere for elevene å finne ut hvem de kan kontakte for å få hjelp. 
Mobbeombud i Møre og Romsdal, Kristin Øksenvåg, er opptatt av at alle barn og unge skal ha et trygt og godt læringsmiljø. Foto: Møre og Romsdal fylkeskommune

Hver dag er det mange barn og ungdom som står opp og gruer seg for å gå i barnehage, skole eller læringsbedriften sin. Det nye, nasjonale nettstedet for elev-, lærling- og mobbeombudene i Norge skal gjøre det enklere for elevene å finne ut hvem de kan kontakte for å få hjelp.

– Alle skal ha et trygt og godt læringsmiljø i Norge. Om noen opplever at de ikke blir hørt eller trodd, så skal det nye nettstedet bidra til at de som trenger hjelp får den informasjonen og oppfølgingen de har krav på, forklarer mobbeombud i Møre og Romsdal, Kristin Øksenvåg i en pressemelding.

Lese mer?

Jeg er abonnent

Jeg er ikke abonnent

Bli abonnent

Spørsmål? Kontakt oss på redaksjon@kommunal-rapport.no

Flere artikler om

Delta i debatten

Vi setter stor pris på at du deler ny kunnskap, dine egne erfaringer og diskuterer med oss og andre lesere. Du må bruke ditt fulle navn for å delta i debattene. Debatten vil bli moderert i tråd med de presseetiske regler. Modereringen skjer i etterkant av publiseringen.