Fokus på i forhold til

Språkspalta. God språkbruk handler blant annet om å skrive presist og bruke riktige ord og ordene riktig.
Agnar Kaarbø Foto: Terje Lien

For alle som er mer enn gjennomsnittlig opptatt av språk, kan det være en påkjenning å se hvordan enkeltord og faste formuleringer brukes – eller feilbrukes. En gjenganger i alle språkspalter er uttrykket i forhold til.

Nittedal kommune vil gjerne hjelpe innbyggere til å forstå den kompliserte, men akk så viktige plan- og bygningsloven. På hjemmesiden heter det generøst:

Lese mer?

Jeg er abonnent

Jeg er ikke abonnent

Bli abonnent

Spørsmål? Kontakt oss på redaksjon@kommunal-rapport.no

Flere artikler om

Delta i debatten

Vi setter stor pris på at du deler ny kunnskap, dine egne erfaringer og diskuterer med oss og andre lesere. Du må bruke ditt fulle navn for å delta i debattene. Debatten vil bli moderert i tråd med de presseetiske regler. Modereringen skjer i etterkant av publiseringen.