Opprør mot eliten – i verden og Norge

Stortingsvalget 2017. Trumps seier, Brexit, Senterpartiets vekst. Flere debatter på Arendalsuka prøver å besvare de store spørsmålene om de politiske rystelsene i verden og Norge.
Parlamentarisk leder Harald Tom Nesvik (Frp), partileder Trygve Slagsvold Vedum (Sp), nestleder Hadia Tajik (Ap) og forskningsleder Asle Toje deltok i debatten om "Folkets opprør mot eliten". Foto: Magnus Knutsen Bjørke

ARENDAL

Hva er årsaken til folkets opprør mot eliten i USA og Europa?

Lese mer?

Jeg er abonnent

Jeg er ikke abonnent

Bli abonnent

Spørsmål? Kontakt oss på redaksjon@kommunal-rapport.no

Flere artikler om

Delta i debatten

Vi setter stor pris på at du deler ny kunnskap, dine egne erfaringer og diskuterer med oss og andre lesere. Du må bruke ditt fulle navn for å delta i debattene. Debatten vil bli moderert i tråd med de presseetiske regler. Modereringen skjer i etterkant av publiseringen.