Ordfører forlater Høyre - går til Frp

Stub. Føler seg lurt etter å ha tapt kampen om gjenvalg med tre stemmer på nominasjonsmøte.
Sveio-ordfører Ruth Eriksen har meldt seg ut av Høyre og går nå til Frp. Arkivfoto: Foto: CF-Wesenberg@kolonihaven.no for Høyre

Ruth Eriksen, ordfører i Sveio, ble sist uke vraket som partiets toppkandidat til kommunestyrevalget til høsten. Eriksen, som var innstilt som nummer 1 fra nominasjonskomiteens side, tapte 20–17 i avstemningen etter at det kom et benkeforslag på heller å sette leder av Sveio Høyre, Lars Einar Hollund, på topp.

Nå melder Eriksen seg ut av Høyre, og går over til Frp, melder Haugesunds Avis.

Lese mer?

Jeg er abonnent

Jeg er ikke abonnent

Bli abonnent

Spørsmål? Kontakt oss på redaksjon@kommunal-rapport.no

Flere artikler om

Delta i debatten

Vi setter stor pris på at du deler ny kunnskap, dine egne erfaringer og diskuterer med oss og andre lesere. Du må bruke ditt fulle navn for å delta i debattene. Debatten vil bli moderert i tråd med de presseetiske regler. Modereringen skjer i etterkant av publiseringen.