To nye teller på knappene

Styring. Flere kommuner kan komme til å avvikle eierskapet i Kommunerevisjon IKS.
- Formannskapet skal drøfte hvilke føringer det vil gi til kommunens medlem av representantskapet, som skal stake ut kursen for selskapet for neste år, sier ordfører i Gol Heidi Granli (Ap). Foto: Gol kommune

Styret i Kommunerevisjon IKS innkalte ordførere og kontrollutvalgsledere i Hallingdal til et møte sist fredag, i håp om å løse opp i konfliktene og hindre flere utmeldinger.

– Det kom ikke fram noe på møtet, som tilsier at vi vil ta opp igjen saken. Vi går ut av selskapet. Men styret syntes ikke at vi hadde vært tydelige nok i vår kritikk tidligere. Det tar jeg selvkritikk for, sier ordfører Tor Egil Buøen (Andre) i Flå til Kommunal Rapport.

Lese mer?

Jeg er abonnent

Jeg er ikke abonnent

Bli abonnent

Spørsmål? Kontakt oss på redaksjon@kommunal-rapport.no

Flere artikler om

Delta i debatten

Vi setter stor pris på at du deler ny kunnskap, dine egne erfaringer og diskuterer med oss og andre lesere. Du må bruke ditt fulle navn for å delta i debattene. Debatten vil bli moderert i tråd med de presseetiske regler. Modereringen skjer i etterkant av publiseringen.