Krever opprydding i rådmannsstrid

Styring. – Når det er gjort mange feil, så må vi rydde opp, sier Venstres gruppeleder Karin Virik (V) i Sandefjord. Hun er klar på hva som må være målet for forhandlingene om en sluttavtale med rådmannen.
Sandefjords ordfører Bjørn Ole Gleditsch (H) vil kaste rådmann Gudrun Grindaker. Opposisjonen protesterer. Arkivfoto

– Målet er en omforent og rettferdig avtale, slik at vi slipper rettssak. Når situasjonen er blitt slik den er blitt, og det er gjort mange feil, spesielt fra ordførers side, så synes vi at det skal ryddes opp, sier Virik til Kommunal Rapport.

Et enstemmig formannskap ga 14. november ordfører Bjørn Ole Gleditsch (H) fullmakt til å forhandle med Grindaker om en sluttavtale. Partene møttes med sine advokater fredag, men gikk fra hverandre uten å bli enige, og uten å avtale noe nytt møte.

Lese mer?

Jeg er abonnent

Jeg er ikke abonnent

Bli abonnent

Spørsmål? Kontakt oss på redaksjon@kommunal-rapport.no

Flere artikler om

Delta i debatten

Vi overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!