10 vil bli kommunens fjerde rådmann på ti år

Styring. Siden 2000 har Sørfold hatt tre rådmenn. Nå ønsker ti søkere å bli kommunens neste toppleder.
Lars Kristian Evjenth (Ap), ordfører i Sørfold kommune i Nordland.

To av de tre avgåtte rådmennene har forlatt Sørfold med økonomisk kompensasjon. Geir Sakariassen fikk tre måneders etterlønn og lovnad om god attest da han forlot jobben i 2014. Hans etterfølger, Ørjan Higraff, forhandlet seg fram til 11 måneders etterlønn, samt 231.000 kroner i «sluttvederlag», da han sluttet i 2017. 

Nå har ti personer søkt topplederjobben i kommunen i Indre Salten i Nordland.

Lese mer?

Jeg er abonnent

Jeg er ikke abonnent

Bli abonnent

Spørsmål? Kontakt oss på redaksjon@kommunal-rapport.no

Flere artikler om
Emner

Delta i debatten

Vi setter stor pris på at du deler ny kunnskap, dine egne erfaringer og diskuterer med oss og andre lesere. Du må bruke ditt fulle navn for å delta i debattene. Debatten vil bli moderert i tråd med de presseetiske regler. Modereringen skjer i etterkant av publiseringen.