Slipper bot for dårlige nettsider

Styring. Askøy trenger likevel ikke å betale 10.000 kroner for nettsidefeil, etter at departementet har sagt sitt.
Askøy har vist vilje til å rette feilene på nettsidene sine, mener Kommunal- og moderniseringsdepartementet. Illustrasjonsfoto: Colourbox

I juli ila Difi (Direktoratet for forvaltning og IKT) Askøy kommune 10.000 kroner i bot for at kommunen ikke hadde klart å rette nettsidefeil innen fristen 6. juli. Det likte Askøy dårlig, og klagde boten inn for Kommunal- og moderniseringsdepartementet.

Denne uka falt departementets avgjørelse: Askøy slipper å betale boten.

Lese mer?

Jeg er abonnent

Jeg er ikke abonnent

Bli abonnent

Spørsmål? Kontakt oss på redaksjon@kommunal-rapport.no

Flere artikler om

Delta i debatten

Vi setter stor pris på at du deler ny kunnskap, dine egne erfaringer og diskuterer med oss og andre lesere. Du må bruke ditt fulle navn for å delta i debattene. Debatten vil bli moderert i tråd med de presseetiske regler. Modereringen skjer i etterkant av publiseringen.