23 kommuner har betalt Sødermann for konsulenttjenester

Styring. Siden 2014 har de 23 kommunene betalt Sødermann Rådgivning AS totalt 7,8 millioner kroner, viser tall fra Leverandørdatabasen.
Kommunalminister Monica Mæland (H) har vært kritisk til selskapet Sødermanns virksomhet. I dag møter Mæland både representanter fra KS, Sødermann og Norges kommunerevisorforbund. Foto: Magnus Knutsen Bjørke

De tre som har betalt klart mest, er Hemnes i Nordland, Øyer i Oppland og Skiptvet i Østfold. Både Øyer og Skiptvet er blant de 30 kommunene med størst prosentvis økning i antall innmeldte psykisk utviklingshemmede i perioden 2013-2019:

I Hemnes har antallet registrerte psykisk utviklingshemmede sunket i samme periode; fra 26 til 24. For årene 2016 og 2017 har Hemnes betalt Sødermann Rådgivning AS 1,4 millioner kroner.

Lese mer?

Jeg er abonnent

Jeg er ikke abonnent

Bli abonnent

Spørsmål? Kontakt oss på redaksjon@kommunal-rapport.no

Emner

Delta i debatten

Vi setter stor pris på at du deler ny kunnskap, dine egne erfaringer og diskuterer med oss og andre lesere. Du må bruke ditt fulle navn for å delta i debattene. Debatten vil bli moderert i tråd med de presseetiske regler. Modereringen skjer i etterkant av publiseringen.