Stjerneskudd uten tryllestøv

Ukas leder-intervju. Rådmannen i Ullensvang, som ble kåret til «Årets stjerneskudd» i Kommunebarometeret, har føttene plantet godt på bakken.
Rådmann Hedvig Moe Øren fikk prisen som «Årets stjerneskudd» av ansvarlig redaktør Britt Sofie Hestvik i Kommunal Rapport forrige uke. Foto: Magnus Knutsen Bjørke

– Gratulerer, Ullensvang har hatt etter framgang i ti av elleve sektorer og har en framgang på 222 plasser på Kommunebarometeret 2015. Hvordan klarte dere det?

– For det første er det ikke jeg som er stjerneskuddet. Det er alle de ansatte i kommunen som jeg samarbeider med hver dag, og politikerne. Vi har et veldig godt samarbeid. Det er veldig kjekt å være et stjerneskudd, men vi har ikke noe tryllestøv. Det er stort sett hardt arbeid.  

Lese mer?

Jeg er abonnent

Jeg er ikke abonnent

Bli abonnent

Spørsmål? Kontakt oss på redaksjon@kommunal-rapport.no

Flere artikler om

Delta i debatten

Vi setter stor pris på at du deler ny kunnskap, dine egne erfaringer og diskuterer med oss og andre lesere. Du må bruke ditt fulle navn for å delta i debattene. Debatten vil bli moderert i tråd med de presseetiske regler. Modereringen skjer i etterkant av publiseringen.