Bjerkreimselva gikk langt over sine bredder i Tengesdal i  Bjerkheim kommune da "Synne" slå til i desember 2015. Søre Tengesdal i forgrunnen.Foto: Anders MInge / Stavanger Aftenblad
Bjerkreimselva gikk langt over sine bredder i Tengesdal i Bjerkheim kommune da "Synne" slå til i desember 2015. Søre Tengesdal i forgrunnen.Foto: Anders MInge / Stavanger Aftenblad
Denne artikkelen er over ett år gammel. Den kan inneholde utdatert informasjon.

Samler seg for bedre kriseberedskap

For første gang går sentrale aktører fra både offentlig og privat sektor sammen om å sette søkelyset på kriseberedskapen i Norge. 

Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap, KS, NHO Service og KLP Forsikring har gått sammen om å arrangere en konferanse om sentrale utfordringer i beredskapsarbeidet og krisehåndteringen.

- Å være godt forberedt, kan bety en avgjørende forskjell for skadeomfanget. På bakgrunn av hendelser den siste tiden, og ikke minst sist lørdag i Oslo-området, er tematikken stadig mer aktuell, heter det i pressemeldingen fra Tekniske Foreningers Servicekontor AS.

Representanter fra Kvinesdal og Eigersund skal blant annet snakke om erfaringene fra ekstremværet “Synne”, som slo til før jul i fjor i Rogaland og Agder.