– Ringer alltid tilbake

Ukas leder-intervju. – Jeg ringer alltid tilbake hvis noen har ringt meg, enten det er ansatte eller innbyggere. Åpen dialog med alle – det er oppskriften. Det sier Vigdis Bolås, som er rådmann for to kommuner mens hun bygger nye Indre Fosen.  
Vigdis Bolås blir rådmann i Indre Fosen vedtok fellesnemnda i juni 2015. Men noen arbeidsavtale har hun ennå ikke fått. - Det ordner seg, mener Bolås, som ikke vil ha noen etterlønnsavtale. Foto: Rissa kommune

– Om 11 måneder er du rådmann i nye Indre Fosen. Hvordan blir det?

– Det blir kjempespennende og flott på alle vis. Da har vi fått på plass det meste og er én kommune. Jeg gleder meg.

Lese mer?

Jeg er abonnent

Les mer om partikkel og artikkelkjøp her

Spørsmål? Kontakt oss på redaksjon@kommunal-rapport.no

Flere artikler om

Delta i debatten

Vi overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!