Foreslår flersenterkommune på Fosen

Kommunestruktur. I dag ble utredningen om én kommune på Fosenhalvøya lagt fram. Utredningen er bestilt av regjeringen, og utrederne foreslår en flersenterkommune som de mener bør vedtas i vår og etableres i 2022.
Magne Langset og Geir Vinsand i NIVI Analyse foreslår en flersenterkommune på Fosen. Foto: Tone Holmquist

TRONDHEIM

Regionkommune på Fosen? heter rapporten som NIVI Analyse har fått i oppdrag å lage på få uker. Det er ikke første gang Fosen som én kommune er blitt utredet, men denne gangen har regjeringen bestilt utredningen.

Lese mer?

Jeg er abonnent

Les mer om partikkel og artikkelkjøp her

Spørsmål? Kontakt oss på redaksjon@kommunal-rapport.no

Flere artikler om

Delta i debatten

Vi setter stor pris på at du deler ny kunnskap, dine egne erfaringer og diskuterer med oss og andre lesere. Du må bruke ditt fulle navn for å delta i debattene. Debatten vil bli moderert i tråd med de presseetiske regler. Modereringen skjer i etterkant av publiseringen.