Overrasket over revisjonens styre

Ledelse. Styret i Kommunerevisjon IKS har ikke koblet inn Fylkesmannen før det i dag behandler påstander om brudd på taushetsplikten. – Veldig overraskende og rart, sier ordfører Eivind Brenna (V) i Vestre Slidre. 
Ordfører Eivind Brenna (V) i Vestre Slidre mener både revisjonssjefen og styret må beklage at personlig informasjon er blitt spredt. Arkivfoto: Tone Holmquist

I dag, mandag, skal styret i Kommunerevisjon IKS behandle spørsmålet om revisjonssjef Åge Sandsengen har sendt ut taushetsbelagt personinformasjon til media. Fredag formiddag hadde Fylkesmannen ennå ikke fått noen formell henvendelse fra selskapet om å bistå, slik representantskapet i det interkommunale revisjonsselskapet har bedt om. 

– Det synes jeg er veldig overraskende og veldig rart, sier Brenna (V), som fremmet forslaget om å kople inn Fylkesmannen på representantskapsmøtet 30. mai.   

Lese mer?

Jeg er abonnent

Les mer om partikkel og artikkelkjøp her

Spørsmål? Kontakt oss på redaksjon@kommunal-rapport.no

Flere artikler om

Delta i debatten

Vi setter stor pris på at du deler ny kunnskap, dine egne erfaringer og diskuterer med oss og andre lesere. Du må bruke ditt fulle navn for å delta i debattene. Debatten vil bli moderert i tråd med de presseetiske regler. Modereringen skjer i etterkant av publiseringen.