Tidlig innsats gjør susen i omsorg

Styring. – Tidlig innsats lønner seg i omsorgssektoren også, sier kommunalsjef Harald Martin Hatle i Hitra, som ifølge Kommunebarometeret har landets beste omsorgstjeneste. 
– Vi setter inn store ressurser raskt, for å avklare behov og sette folk i stand til å mestre mye selv, sier kommunalsjef Harald Martin Hatle i Hitra. Arkivfoto: Ole Morten Melgård

Bare seks kommuner i landet har billigere pleie og omsorgstjenester enn Hitra. Samtidig går kommunen helt til topps på barometeret som måler kvaliteten i denne sektoren. Kommunalsjef Harald Martin Hatle mener det er en klar sammenheng.

– Det at vi er så kostnadseffektive, gjør at vi hele tiden må lete etter nye måter å jobbe på. Vi ser at de som bruker mye ressurser, bruker mye av gårsdagens løsninger, sier han til Kommunal Rapport.

Lese mer?

Jeg er abonnent

Les mer om partikkel og artikkelkjøp her

Spørsmål? Kontakt oss på redaksjon@kommunal-rapport.no

Delta i debatten

Vi setter stor pris på at du deler ny kunnskap, dine egne erfaringer og diskuterer med oss og andre lesere. Du må bruke ditt fulle navn for å delta i debattene. Debatten vil bli moderert i tråd med de presseetiske regler. Modereringen skjer i etterkant av publiseringen.