I Eventyrstua barnehage i Nydalen koser de seg blant annet med kongekrabbe. Foto: Colourbox
I Eventyrstua barnehage i Nydalen koser de seg blant annet med kongekrabbe. Foto: Colourbox
Denne artikkelen er over ett år gammel. Den kan inneholde utdatert informasjon.

Kongekrabbe og gåselever på barnehagemenyen

I en privat barnehage i Oslo får barnehagebarna alt fra russisk kongekrabbe til kalveentrecôte med gåseleversaus.

Eventyrstua barnehage i Nydalen er en del av Nordlandiabarnehagene, en stor privat barnehageaktør i Norden og Nederland. Fem av de 18 barnehagene i Oslo har egen kokk, skriver VG.

Barnehagens 100 barn og 24 ansatte har fått smake blant annet sjøkrepshaler, pattegris og japansk Kobe-biff. For 750 kroner i tillegg til den vanlige satsen på 2.405 kroner i måneden lønnes kokken, og barna sikres tre måltider litt utenom det vanlige hver dag.