Kommunereformen straks i mål

Kommunestruktur. Vi ser nå det endelige resultatet av regjeringens kommunereform, etter avtalen mellom Høyre, Frp, KrF og Venstre på Stortinget. Fire steder er det ennå uavklart.
Se klikkbart kart i bunn av artikkelen.

Helt siden regjeringen rullet i gang kommunereformen i 2014, har Kommunal Rapport fulgt utviklingen i vårt reformkart. Våren 2016, da de lokale prosessene pågikk for fullt, ble reformkartet oppdatert ukentlig.  

Enigheten på Stortinget sist uke gjør at vi nå kan slå fast hva som blir resultatet av reformen – i denne stortingsperioden. Valget avgjør om reformen fortsetter eller blir reversert. Enkelte steder er situasjonen fortsatt uklar.  

Lese mer?

Jeg er abonnent

Les mer om partikkel og artikkelkjøp her

Spørsmål? Kontakt oss på redaksjon@kommunal-rapport.no

Flere artikler om
Emner

Delta i debatten

Vi setter stor pris på at du deler ny kunnskap, dine egne erfaringer og diskuterer med oss og andre lesere. Du må bruke ditt fulle navn for å delta i debattene. Debatten vil bli moderert i tråd med de presseetiske regler. Modereringen skjer i etterkant av publiseringen.