Fra maskot til ordfører

Ledelse.  Kåre Martin Kleppe synes velgerne i Tysnes er spenstige som turte å stemme fram en 22-årig som ordfører. Han var uten politisk erfaring, og best kjent som maskot for kommunens festival Tysnesfest. (MED VIDEO)

– Hva går jobben din som ordfører ut på?

– Det er nesten umulig å beskrive en dag som ordfører, for det er så forskjellig fra dag til dag. Men jeg bruker mye tid på å ha kontakt med innbyggere som vil ha hjelp med ulike saker. Så må jeg lede møter i formannskap og kommunestyret. I tillegg er det mye representasjon av kommunen i styrer, råd og arrangementer. Nå sist var jeg for eksempel i Nederland med klimarådet til fylkeskommunen.

Lese mer?

Jeg er abonnent

Les mer om partikkel og artikkelkjøp her

Spørsmål? Kontakt oss på redaksjon@kommunal-rapport.no

Flere artikler om

Delta i debatten

Vi overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!