Ap øker med 3 milliarder

Statsbudsjett. Arbeiderpartiet går inn for å styrke kommuneøkonomien med 2 til 3 milliarder kroner i 2018, utover regjeringens forslag.  
Partileder Jonas Gahr Støre fronter Arbeiderpartiets styrking av kommunenes økonomi. Arkivfoto: Magnus Knutsen Bjørke

I kommuneproposisjonen 11. mai varslet kommunalminister Jan Tore Sanner (H) at kommunene vil få mellom 4,3 til 5,3 milliarder kroner i samlet inntektsvekst neste år. Den endelige summen kommer i statsbudsjettet for 2018, som legges fram i oktober. 

Les mer: Opptil 5,3 milliarder mer til kommunene

Lese mer?

Jeg er abonnent

Jeg er ikke abonnent

Bli abonnent

Spørsmål? Kontakt oss på redaksjon@kommunal-rapport.no

Flere artikler om

Delta i debatten

Vi setter stor pris på at du deler ny kunnskap, dine egne erfaringer og diskuterer med oss og andre lesere. Du må bruke ditt fulle navn for å delta i debattene. Debatten vil bli moderert i tråd med de presseetiske regler. Modereringen skjer i etterkant av publiseringen.