Tre som gikk på dagen kjemper om samme jobb

Ledelse. Fem kvinner og åtte menn vil bli ny rådmann i Røros.
Ordfører Hans Vintervold (Ap) i Røros. Foto: Lisa Rypeng

Tre av søkerne har brått forlatt en rådmannsjobb det siste året: Geir Kvisten gikk på dagen fra rådmannsjobben i Grue i september. Knut-Helge Rønning gikk på dagen fra rådmannsjobben i Vågå i juli. Frank Hansen gikk på dagen fra Værøy i desember 2017 (ekstern lenke).

Alle ønsker å ta over jobben etter Bernt Tennstrand, som sluttet i Røros 1. oktober for å bli kommunalsjef for helse i Lillehammer kommune. Hans Vintervold (Ap), ordfører i Røros, sier at det å ha gått på dagen ikke automatisk diskvalifiserer søkere til rådmannsjobben i Røros.

Lese mer?

Jeg er abonnent

Jeg er ikke abonnent

Bli abonnent

Spørsmål? Kontakt oss på redaksjon@kommunal-rapport.no

Flere artikler om
Emner

Delta i debatten

Vi overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!